Asiakkaita
varten

Asiakaskuntamme koostuu merkittävistä metalliteollisuuden toimijoista, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Raskaaseen metalliteollisuuteen valmistamiamme tuotteita ovat esimerkiksi generaattorien ja staattorien rungot, kaivoskoneiden teräskomponentit, kuljettimien rungot, valukoneet ja esijännityspakat.

Rautalaaki Oy haluaa olla asiakkailleen halutuin kumppani, jonka osaamista ja kykyä toteuttaa sovitut asiat arvostetaan.

Esimerkkejä asiakkaistamme

abb.jpg

ABB Industry Oy
Raskaiden sähkömoottoreiden runkoja
Auditoitu ja sertifioitu
www.abb.fi

sandvik.jpg

Sandvik Mining and Construction Finland Oy
Raskaiden porauslaitteiden teräskomponentteja
Laatupalkinto
www.rocktechnology.sandvik

saalasti.jpg
Saalasti Oy
Puuteollisuuden murskaimien ja kuoripuristimien runkoja 
Valmet Oyj
Valmet Oyj
Paperikoneiden runko-osia
Elematic_Oy-n_logo._elematic.jpg
Elematic Oy
Betonielementtitehtaiden valmistuslinjojen teräskomponentteja
Laatupalkinto
moventas_logo_1.jpg
Moventas Oy
Vaihteistojen runkoja ja kannattimia 
nomet.jpg
Nomet Oy
Koneiden laakeripesiä ja generaattorirunkoja
pemamek.jpg
Pemamek Oy
Hitsauslinjojen teräskomponentteja 
Teemme Rautalaaki Oy:n kanssa yhteistyötä päivittäin. Meidän näkökulmastamme Rautalaakin vahvuuksia ovat toimitusvarmuus, laatu ja joustavuus sekä erinomainen kyky sopeutua muuttuviin markkinatilanteisiin. Kilpailu alalla on erittäin kovaa, ja siksi kilpailutamme alihankkijoillamme vuosittain kaikki perustoimitukset sekä jokaisen projektin erikseen. Yhteistyömme Rautalaakin kanssa on jatkunut jo vuosia, sillä Rautalaaki on kasvavan tarjonnan keskellä onnistunut vastamaan markkinoiden muuttuneisiin tarpeisiin.
Rautalaaki vastaa hyvin odotuksiimme. Yritys on luotettava ja toimitusvarma, ja saamme heiltä aina ajantasaista tietoa toimituksen tilasta. Rautalaaki pystyy toimimaan osana asiakkaan ratkaisua, tekemään oma-aloitteisesti kehitysehdotuksia ja suosittelemaan kustannustehokkaita ratkaisuja. He osaavat omassa toiminnassaan ottaa huomioon valmistusketjun seuraavan lenkin ja pystyvät reagoimaan ennakoimattomiin tilanteisiin joustavasti ja nopeasti. Yhteistyökumppaniverkostoaan kehittämällä he ovat pystyneet laajentamaan osaamistaan ja parantamaan palvelukykyään. Rautalaaki on aina satsannut sekä tuotantolaitteisiin, tiloihin että ihmisiin.
Olemme tehneet yhteistyötä Rautalaakin kanssa jo vuodesta 1996 ja hyödyntäneet heidän osaamistaan ja asiantuntijuuttaan vuosien aikana niin tuotteiden suunnittelussa kuin niiden valmistamisessa. Rautalaakin vahvuudet piilevät henkilökunnassa ja ihmisissä. Heidän kanssaan on ollut aina helppo tehdä yhteistyötä ja ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä. Siirryttyäni hankintapäälliköksi Jyväskylään olen suositellut Rautalaakia uusissa tehtävissäni uusille kollegoilleni.
Yhteistyömme Rautalaakin kanssa on jatkunut jo vuosikymmenen ajan, mikä tuo tekemiseen jämäkkyyttä sekä erityisesti luottamusta ja joustavuutta: kun on touhuttu toistemme kanssa jo 10 vuotta, henkilöt ovat tuttuja, ja kanssakäyminen sujuu jouhevasti. Mikäli esimerkiksi toimituksiin tulee muutoksia, niistä sovitaan aina yhdessä niin, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.
Meille on tärkeää ylläpitää kotimaista osaamista. Haluamme omalta osaltamme varmistaa, että tuotanto ja tekeminen säilyvät Suomessa. Tavoitteenamme ovat toimivat yhteistyösuhteet, jotka palvelevat sekä tilaajan että alihankkijan intressejä. Rautalaakin vahvuuksia ovat saavutettavuus ja valmius ottaa vastaan palautetta: jos jotain huomauttamista meidän taholtamme on tullut, palaute on otettu vastaan ja huomioitu seuraavassa tilauksessa. Yhtiö on sopivan kokoinen ja sopivalla miehityksellä varustettu, joten tekemisestä puuttuu kaikki virastojäykkyys. Jatkakaa samaan malliin!